Alestra Tour

Харесай ни

За Нас

Алестра Тур ЕООД е фирма, занимаваща се с туроператорска и турагентска дейност. Нашата цел е да предложим на клиентите си достъпни цени и максимално добри оферти. Стремим се да организираме за Вас пътувания до кътчета на нашата мила родина, които не са толкова известни, но са богати на история и артефакти. Те ни показват защо се гордеем с нашата прекрасна страна и нейният принос към света.

Фирмата предлага богат избор на туристически услуги – турове до културно-исторически и природни забележителности в уникални кътчета на България, екскурзии и почивки на море и планина, индивидуални и групови хотелски резервации в страната и чужбина, организиране на пътувания, празненства и почивки по индивидуална програма, детски и ученически екскурзии и лагери, абитуриентски балове, студентски празник, новогодишни пакети, балнеолечение и СПА програми в цялата страна, медицински застраховки за пътуване в чужбина, коли под наем.


 

Бюлетин за промоции

Контакти

гр. Варна
жк. Трошево бл.82 Партер /срещу МОЛ Варна/
тел.: 052 501 195
моб.: 0879 265 131
mail: alestratour@abv.bg

 

Работно време:

8:30 ч. - 12:30 ч.
13:30 ч. - 17:30 ч.
Почивни дни: събота и неделя

Ако нямате възможност да посетите офиса в рамките на работното ни време, можем да Ви изчакаме след предварителна уговорка по телефон.

Намерете ни в Facebook
BGtop